Jag är morgon pigg nu för tiden!
Ganska skönt. 
Igår fikade jag med min son. Det är knappt jag ser honom längre. Han har massa saker att göra med sina kompisar hela tiden. Vi pratade om hans student som är den 9 juni. Vad som behöver fixas och hur det går till den dagen. Jag ska skjutsa honom till champange frukost vid 6.30!!! Sedan ska vi möta honom vid skolan kl 12 då de springer ut. Skylt är viktigt och även saker att hänga runt halsen. Efter så är det att kolla på när de åker flak på stan. Och så avsluta med mottagning där det ska finnas god mat och dryck och släkt och vänner. En dag som vi föräldrar verkligen behöver fixa och dona massor!!

Nästa vecka har Wilma skolbal!! Och vi har inte hittat något hon kan ha på sig ännu!!!
Men torsdag har jag tagit ledigt halv dag för att åka till stockholm och leta en klänning. Det känns som kaos och katastrof!! 
Är det någon som vet ett bra ställe att shoppa så skrik till.

Nu i helgen är det möhippa för min kompis som snart gifter sig....
Och jag försöker boka och styra upp den till nått kul. Jättesvårt!!! 

Vilka två veckor detta är!!!!

En dag i femman kom Oliver, min son, hem med denna. Han skulle förklara vad det betyder. Och han har aldrig gillat morgonen och fattade inte hur morgonen förknippas med guld och nått bra.
Men idag är jag uppe med tuppen! Ska skjutsa wilma till stallet. Och jag är trött, men har lyckats sova hela natten, så det blir en bra dag. 
Idag har jag inte massa måsten. Ska tvätta klart. Skura golven hemma. Läsa min bok. Kanske lyckas vara ute i solen en stund.
Panta alla flaskor som står i hallen och ser stökiga ut. Handla lite mat till veckan som kommer. Så idag är inget tungt måste. Såna dagar är bra dagar. Hoppas jag kommer känna mig glad och positiv hela dagen!💘🌹