Jag köpte en jättefin highlighter från Mac. Det är så fint när det skimrar tycker jag. Provat den två dagar och gillar färgen massor!!!
Jag skulle vilja ha efterrätten nu, som jag tog i lördags......

Den här veckan har gått alldeles för fort. Ok, jag har jobbat en del. Barnen har varit hos mig, deras skola har startat igen. Det har funkat hyfsat.....scheman som inte stämmer....men annars....
Jag träffade Malin E och Helene i torsdags. Vi shoppade lite och åt på Åhléns på en Italiensk resturang. Supergott!!! Väldigt trevligt! Jag hittade några bra saker.....funderar om jag ska visa dom.....
Jag och Wilma träffade Malin E och Elsa igår. Vi visste inte vad vi skulle hitta på...tjejerna tyckte att Mall of Scandinavia va en bra idé så det fick det bli!!
Handlade de saker vi behövde och inget mer. Satt på Vapiano länge och åt pizza och efterrätt. Vi pratade om allt möjligt och hade det riktigt trevligt!!!

Just det.....sonens moped hittade vi demolerad till molekyler. Jämnåriga UNG-JÄVLAR som gjort detta!!! Fy FAN!!!

Nu är det söndags morgon och en hel lång dag kvar innan veckan når mot sitt slut. Jag kommer att fixa lite hemma idag. Lovar Er lite inredningsbilder ikväll och bilder från veckans shopping!!!!

Puss och Kram